Ракетна загроза Києву з боку Білорусі зберігатиметься три місяці — Генштаб

Російські окупанти можуть загрожувати українській столиці ракетним обстрілом з території Білорусі ще як мінімум три місяці

Російські окупанти можуть загрожувати українській столиці ракетним обстрілом з території Білорусі ще як мінімум три місяці. Про це стало відомо із брифінгу заступника начальника головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України Олексія Громова.

За його словами, у найближчі три місяці з боку Білорусі залишатиметься загроза ракетних ударів по Києву та іншим регіонам України. Він зазначив, що на сьогоднішній день немає загрози сухопутного вторгнення в Україну з боку Білорусі.

Нагадаємо, що в українській столиці підрозділи 112 бригади територіальної оборони проходять військові навчання, щоб дати відсіч російським окупантам у разі повторної атаки на Київ. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що бійці постійно тренуються у пунктах дислокації, відточують майстерність у тактиці та тактичній медицині.

Частина підрозділів, що складаються із киян, воюють на Донбасі та півдні України. Серед бійців є військові, які діляться із територіальними оборонцями своїм бойовим досвідом.

Читайте также