У Києві очікується сильний дощ та гроза: синоптики дали прогноз

В українській столиці 2 серпня очікується гроза, сильний дощ та пориви вітру - синоптики дали прогноз на сьогодні

В українській столиці 2 серпня очікується гроза, сильний дощ та пориви вітру – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що температура повітря в нічний час доби коливатиметься від 16 до 18 градусів вище за нуль, денна температура коливатиметься від 25 до 27 градусів тепла. Очікуються пориви північного вітру зі швидкістю 7-12 метрів за секунду. Синоптики прогнозують грозу та опади у вигляді дощу вдень та вночі.

Нагадаємо, що на території Київської області в районі селища міського типу Демидів 22 липня розпочали роботу з відновлення дамби, яка була підірвана на початку повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

Відомо, що під час просування російських окупантів у Київській області у лютому дамбу було підірвано — це зупинило просування загарбників у бік української столиці. Проте через розлив річки Ірпінь у Демидові підтопило частину будинків.

Тимошенко зазначив, що для відновлення греблі була потрібна згода військових, за кілька тижнів ситуація у селищі має покращитися.

Читайте также