Зупинка транспорту при тривозі: у КМДА розповіли, чи потрібно платити за проїзд

Мешканцям української столиці розповіли, чи потрібно платити за проїзд після зупинки руху наземного громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги

Мешканцям української столиці розповіли, чи потрібно платити за проїзд після зупинки руху наземного громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що пасажири комунального транспорту не повторно оплачуватимуть проїзд після відбою повітряної тривоги. Метрополітен не працюватиме на наземних станціях.

Нагадаємо, що в українській столиці повністю зупинятимуть рух наземного громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що заборона поширюватиметься на наземний громадський транспорт, зокрема приватних перевізників. Транспорт зупинятиметься у безпечному місці відповідно до правил дорожнього руху.

Пасажири повинні будуть покинути салони та пройти до найближчого укриття. Відповідне рішення почне діяти з 1 серпня.


Читайте также