У McDonald's розповіли, коли планують відкрити ресторани у Києві

У компанії McDonald's розповіли, коли планують відкрити ресторани в українській столиці

У компанії McDonald's розповіли, коли планується відкрити ресторани в українській столиці, а також спростували чутки про те, що мережа планує відновити роботу вже у серпні, які опублікувала низка ЗМІ.

За словами керівника відділу зв'язків із громадськістю Макдональдс Алесі Муджірі, зараз компанія оцінює ситуацію в країні та має амбіції до відновлення роботи ресторанів у деяких областях, однак у поточній ситуації не можна озвучувати конкретні плани. Вона наголосила, що є плани "відновити роботу у майбутньому".

Нагадаємо, що 29 липня повністю відновив роботу торговельно-розважальний центр Retroville у Подільському районі у Києві. Раніше ТРЦ був частково зруйнований ракетним ударом супротивника. Як повідомляють "Коментарі", відповідна заява з'явилася на Фейсбук-сторінці торговельно-розважального центру.

У повідомленні наголошується, що в ТРЦ для відвідувачів наразі відкрито понад 50 магазинів та закладів. Зокрема тепер можна відвідати магазини косметики, ювелірних прикрас, одягу, відпочити в кафе або ресторанах.

Також повідомляється, що кінотеатр Multiplex відновив свою роботу у ТРЦ Retroville.

Читайте также