Депутат Київради Погребиський отримав поранення на фронті (Фото)

Депутат Київської міської ради Олександр Погребиський отримав поранення на фронті під час боїв із російськими окупантами

Депутат Київської міської ради Олександр Погребиський отримав поранення на фронті під час боїв із російськими окупантами. Про це стало відомо з його повідомлення, яке він опублікував у соціальних мережах.

Погребиський опублікував фотографію зі шпиталю та написав, що отримав контузію під час бою. Депутат зазначив, що під час бою українським захисникам удалося не пропустити окупантів.

Нагадаємо, що Олександр Погребиський, який воює на фронті у складі Збройних Сил України, назвав рецепт перемоги нашої країни над Росією. Про це стало відомо із інтерв'ю бійця, яке він дав журналістам видання Вечірній Київ.

За його словами, війна є марафоном, а не спринтом, тому кияни повинні розуміти, що в майбутньому буде непросто, проте найважчі часи вже позаду.

Він зазначив, що марафон війни потрібно пройти з гідністю, а найголовнішим є єдність, допомога одна одній, а також підтримка ЗСУ. Депутат заявив, що якщо дотримуватись цього рецепту, то війна закінчиться набагато швидше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися