У КМДА розповіли, коли Київ буде остаточно готовий до опалювального сезону

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли українська столиця буде остаточно готова до майбутнього опалювального сезону

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли українська столиця буде остаточно готова до майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо із коментаря директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитра Науменка, цитує його видання "Вечірній Київ".

За його словами, підготовку столиці до опалювального сезону буде завершено у вересні, на даний момент місто вийшло на завершальний етап. Проводиться підготовка шкіл, медичних закладів, дитячих садків та інших об'єктів соціальної інфраструктури. Він зазначив, що місто накопичує запаси вугілля та іншого палива на випадок екстрених ситуацій.

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про готовність Києва до опалювального сезону осені-зими 2022-2023 року. Про це стало відомо з інтерв'ю градоначальника, яке він дав телеведучому Дмитру Гордону.

За його словами, команда мерії зробить усе можливе, щоб усі сервіси, включаючи електрику та тепло, повністю були у киян у тих же параметрах, які були до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Він зазначив, що ситуація дуже складна, проте місто впорається.

Читайте также