У Києві очікується гроза та сильний дощ: синоптики дали прогноз погоди

В українській столиці 5 серпня очікується гроза, сильний дощ та пориви вітру - синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці 5 серпня очікується гроза, сильний дощ та пориви вітру – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що в нічний час доби температура повітря коливатиметься від 16 до 18 градусів тепла, вдень стовпчик термометра підніметься до 27-29 градусів вище за нуль. Очікуються пориви північно-східного вітру зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. Вдень синоптики прогнозують грозу та опади у вигляді дощу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка потрапила до місту під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь у селі Демидів.

Одна людина загинула, ще двоє поранено. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об'їзду .

Минулого тижня під час грози у Фастівському районі блискавка потрапила до дачного будинку, де після цього сталася пожежа . У селищі міського типу Глеваха згоріли дачний будинок та господарська будівля поряд. Крім того, через потужну зливу з градом та шквалами, що накрили правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи в столиці можна подивитися на відео.

Читайте також, що під час останньої грози у Києві пошкоджено триста дерев .



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися