У Київській області очікуються масштабні відключення світла (Адреси)

В Ірпені на території Київської області 11 серпня очікуються відключення електроенергії за низкою адрес — причиною стане проведення ремонтних робіт енергетиками

В Ірпені на території Київської області 11 серпня очікуються відключення електроенергії за низкою адрес — причиною стане проведення ремонтних робіт енергетиками. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Ірпінської міської ради.

У зв'язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії з 09:00 до 17:00 в Ірпені на наступних вулицях:


Северинівська, Квіткова, Стельмаха, Котляревського, Дзержинського, Натана Рибака, Гончара, Хмельницького, Капітана Зайцева, Ленінградська, Героїв, , Варшавська, 6 Лінія, Ломоносова, пров. Ломоносова, пров. Польовий, Польовий, Лесі Українки, Полтавської, Сагайдачного, пров. Нахімова, пров. Яблуневий, пров. Героїв, Львівська, Калініна, Пісочна, Привокзальна, 2 Лінія, Воїнів Інтернаціоналістів, 74 Стрілецької Дивізії, Пролетарська, Привокзальна площа, 11 Лінія, Мінеральна, Авіаконструктора Антонова, Зелена, Центральна, пров. Річний, Жовтнева, Радянська, Лугова, 10 Лінія, 9 Лінія, Покровська.


Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації розповіли, коли українська столиця буде остаточно готова до майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо із коментаря директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитра Науменка, цитує його видання "Вечірній Київ".

За його словами, підготовку столиці до опалювального сезону буде завершено у вересні, на даний момент місто вийшло на завершальний етап. Проводиться підготовка шкіл, медичних закладів, дитячих садків та інших об'єктів соціальної інфраструктури. Він зазначив, що місто накопичує запаси вугілля та іншого палива на випадок екстрених ситуацій.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дарина

10 серпня 2022, 13:51

Боже, бережи мою рідну українську землю, наших людей, наших дітей, дай кожному нашому українському захиснику ангела охоронця щоб день і ніч крилами своїми захищав наших воїнів від рашистських тиранозаврів.,слава незламним синам УКРАЇНИ.

Оксана

9 серпня 2022, 17:39

Дзержинського,Совєтськая,Лєнінградськая,Октябрьская??

Оксана

9 серпня 2022, 17:36

Ви подивіться на назви вулиць.Де декомунізація в Ірпені?

Микола

9 серпня 2022, 14:36

Виключають кожен день

Микола

9 серпня 2022, 14:35

Виключають кожен день

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися