У КМДА розповіли, скільки пар одружилися у Києві після 24 лютого

У Київській міській державній адміністрації розповіли, скільки пар уклали шлюб в українській столиці після початку повномасштабної війни Росії проти України

У Київській міській державній адміністрації розповіли, скільки пар уклали шлюб в українській столиці після початку повномасштабної війни Росії проти України. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у соціальних мережах.

За його словами, за 165 днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну в Києві одружилися 12 529 пар, також у столиці народилося 6 367 дітей, серед них 3379 хлопчиків та 2988 дівчаток.

Нагадаємо, що голлівудська актриса Джесіка Честейн відвідала Київ, щоб висловити солідарність народу України та підтримати нашу державу у війні. Про візит голлівудської зірки написали у Телеграм-каналі "Суспільне новини".

Джессіка Честейн зустрілася з дітьми у лікарні "Охматдит", а пізніше відвідала Ірпінь, зруйнований російськими окупантами.

Крім того, у Телеграм-каналі зазначили, що Чейстейн провела зустріч із президентом України Володимиром Зеленським та головою ОПУ Андрієм Єрмаком.

Читайте также