У Києві відбулася стрілянина на одному з блокпостів: поліція розкрила деталі (Фото)

У Святошинському районі української столиці на одному з блокпостів сталася стрілянина

У Святошинському районі української столиці на одному з блокпостів сталася стрілянина під час дії режиму комендантської години. У головному управлінні національної поліції Києва розповіли подробиці події, про це стало відомо із повідомлення прес-служби ГУНП.

Відомо, що на одному з блокпостів бійці Національної гвардії України подали водієві автомобіля КІА знак про зупинку, проте він проігнорував вимогу правоохоронців та продовжив рух на високій швидкості. Щоб зловмисник зупинився, бійці зробили кілька попереджувальних пострілів у повітрі. Порушник наїхав на протитанкові їжаки, вийшов із машини та намагався втекти, але був затриманий.

Виявилося, що він водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, він є співробітником СТО, який украв автомобіль клієнта. Тепер йому загрожує до восьми років ув'язнення.

Нагадаємо, що міністр цифрової трансформації Михайло Федоров звернувся до мешканців української столиці, які порушують режим комендантської години. Про це стало відомо з його публікації, яку він розмістив у соціальних мережах.

За його словами, після 23:00 у столиці постійно чути нетверезі крики та гучний сміх, також можна помітити любителів перевищувати швидкість.

Він зазначив, що жити необхідно продовжувати і проявляти економічну активність, однак у рамках культурних та людських меж, не забуваючи про війну та бійців ЗСУ, які ночують в окопах.

Читайте также