До Києва повернули 16 тіл захисників Маріуполя - Ангели Азову (Фото)

В українську столицю повернули 16 тіл українських воїнів, які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів

До української столиці повернули 16 тіл українських воїнів, які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала прес-служба Патронтаної служби полку "Азов" Ангели Азова у соціальних мережах.

Відомо, що патронатна служба підрозділу, поліція Києва, співробітники моргів, криміналісти та судмедексперти проводять огляд та реєстрацію тілш загиблих. Сім'ї загиблих воїнів буде поінформовано у разі виявлення збігів ДНК.

Нагадаємо, що у центральній частині української столиці пройшла акція на підтримку захисників заводу "Азовсталь" у Маріуполі, які перебувають у російському полоні. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання Вечірній Київ.

Увечері, 4 серпня на Софійському майдані рідні захисників Маріуполя та небайдужі громадяни закликали міжнародну спільноту негайно відреагувати на терористичний акт Росії в Оленівці, де було вбито полонених українських воїнів.

Учасники закликали визнати Росію державою-спонсором тероризму.

Читайте также