У Білорусі війська продовжують посилювати кордон із Україною — Генштаб

На території Білорусі у Гомельській та Брестській області збройні сили цієї країни продовжують заходи щодо зміцнення державного кордону

На території Білорусі у Гомельській та Брестській області збройні сили цієї країни продовжують заходи щодо зміцнення державного кордону. Про це стало відомо із офіційного зведення, яке опублікувала прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України.

Відомо, що на Волинському та Поліському напрямках ситуація кардинально не змінилася – підрозділи армії Білорусі виконують завдання щодо посилення охорони ділянки кордону з Україною.

Нагадаємо, що на території Гомельської області Білорусі на аеродромі "Зябрівка" прогриміли вибухи - там знаходиться військова база російських окупантів. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала місцева моніторингова група Білоруський Гаюн у соціальних мережах.

Відомо, що в ніч на 11 серпня в районі аеродрому було чути вибухи та видно спалахи, інформацію про вибухи підтвердили місцеві жителі. Відчувалася ударна хвиля, видно було проблиски світла.

Читайте также