У центрі Києва просто неба можна буде послухати пісні Kozak System

У центральній частині української столиці можна буде отримувати пісні відомого гурту Kozak System

У центральній частині української столиці можна буде отримувати пісні відомого гурту Kozak System на честь дня народження фронтмена Івана Леньо. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували організатори заходу у соціальних мережах.

Відомо, що 11 серпня о 19:30 на Золотих воротах у Києві всіх охочих запрошують привітати фронтмена та заспівати пісні. Концерт відбуватимуться просто неба, вхід буде безкоштовним, проте на заході збиратимуть гроші на потреби Збройних Сил України.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка під час нещодавнього концерту у Києві представила нову кричалку про російського президента Путіна. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на відео на Ютуб-каналі "   Факти ICTV. Новини".

Зі сцени український артист Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки повідомив, що дуже любить вигадувати нові кричалки. Нова хоч і проста, проте дуже відверта - "Путін, щоб ти здох!" Кричалку Сердючка прокричала на сцені разом зі своєю командою.

Глядачі також почали вигукувати нову кричалку про Путіна під час виступу Сердючки. Відео з концерту вже стало популярним у мережі



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися