Депутат Київради, який служить у ЗСУ, розповів, що потрібно на фронті

Депутат Київської міської ради Михайло Наконечний, який сьогодні служить у лавах Збройних Сил України, розповів про те, що сьогодні потрібно на фронті.

Депутат Київської міської ради Михайло Наконечний, який сьогодні служить у лавах Збройних Сил України, розповів про те, що сьогодні потрібно на фронті. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київради на своєму сайті.

За його словами, його підрозділ допомагає вивозити поранених бійців до військового шпиталю, одним із головних запитів військових є повнопривідні пікапи, оскільки для пересування в зоні бойових дій потрібні автомобілі, що проходять — асфальтованих доріг у районі фронту практично немає.

Нагадаємо, що депутат Олександр Погребиський, який воює на фронті у складі Збройних Сил України, назвав рецепт перемоги нашої країни над Росією. Про це стало відомо із інтерв'ю бійця, яке він дав журналістам видання Вечірній Київ.

За його словами, війна є марафоном, а не спринтом, тому кияни повинні розуміти, що в майбутньому буде непросто, проте найважчі часи вже позаду.

Він зазначив, що марафон війни потрібно пройти з гідністю, а найголовнішим є єдність, допомога одна одній, а також підтримка ЗСУ. Депутат заявив, що якщо дотримуватись цього рецепту, то війна закінчиться набагато швидше.

Читайте также