Відновити рух трамваїв до метро "Лісова" просять владу Києва

Зареєстрована відповідна петиція

До столичної влади звернулись з петицією щодо відновлення курсування трамваїв до станції метро "Лісова". Як передають "Коментарі", відповідний документ оприлюднено на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Автор петиції №10993 Денис Коваленко звернувся до влади Києва щодо відновлення трамвайного сполучення до станції метро "Лісова". В документі він нагадав, що трамваї №8 та №29 не курсують за своїми маршрутами вже майже рік.

"Прошу підтримати жителів Лівобережжя. З жовтня 2021 року відсутнє трамвайне сполучення маршрутами 8, 29 з метро Лісовою. Прошу відновити дане трамвайне сполучення", — йдеться в тексті петиції.

В іншій петиції столичну владу просять перевірити технічний стан маршруток у Києві. Автор документу занепокоєний безпекою пересування цим видом транспорту та вимагає також оприлюднити результати перевірок для громадськості. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Президента України Володимира Зеленського та мера Києва Віталія Кличка у петиціях звернулися з проханням скасувати вимоги обов’язкової зупинки громадського транспорту під час повітряної тривоги. Петиція до голови КМДА зібрала необхідну кількість голосів — звернення має розглянути Кличко. Петиція до Зеленського поки що набрала вкрай мало голосів.

Окрім того, кияни вважають, що у Києві необхідно скоротити тривалість комендантської години. Автор петиції Іван Мірошниченко обґрунтовує своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, зарано припиняє свою роботу у Києві через комендантську годину. Петиція стрімко збирає голоси.

Читайте також, скільки можна заробити в таксі у Києві та які тарифи зараз у столиці.

Читайте также