У центрі Києва перекриють рух транспорту: подробиці

Де та коли діятимуть обмеження

Комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на вулиці Володимирській у центрі Києва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть на ділянці вулиці Володимирської між вулицями Жилянською та Саксаганського. Тут після робіт на підземних комунікаціях почнуть влаштовувати асфальтове покриття.

Під час асфальтування рух транспорту на ділянці вулиці Володимирської перекриють. Обмеження діятимуть у понеділок, 15 серпня, із 8:00 до 18:00. Схема об’їзду ділянки з проведенням ремонтних робіт пролягає через вулиці Саксаганського, Паньківську та Жилянську. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до столичної влади звернулись з петицією щодо відновлення курсування трамваїв до станції метро "Лісова". Автор звернення до влади Києва нагадав, що трамваї №8 та №29 не курсують за своїми маршрутами вже майже рікПоки що столична влада анонсувала відновлення роботи трамвайного маршруту №28.

В іншій петиції столичну владу просять перевірити технічний стан маршруток у Києві. Автор документу занепокоєний безпекою пересування цим видом транспорту та вимагає також оприлюднити результати перевірок для громадськості. 

Нагадаємо, до президента України Володимира Зеленського та мера Києва Віталія Кличка у петиціях звернулися з проханням скасувати вимоги обов’язкової зупинки громадського транспорту під час повітряної тривоги. Петиція до голови КМДА зібрала необхідну кількість голосів — звернення має розглянути Кличко. Петиція до Зеленського поки що набрала вкрай мало голосів.

Окрім того, кияни вважають, що у Києві треба скоротити тривалість комендантської години. Автор петиції обґрунтовує своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, зарано припиняє свою роботу у Києві через комендантську годину. Петиція стрімко збирає голоси.

Читайте також, що у Києві на зупинках громадського транспорту пропонують облаштувати укриття на час повітряної тривоги.

Читайте также