Мер Києва Віталій Кличко розлучається з дружиною: подробиці

У шлюбі родина прожила 25 років

Київській міський голова Віталій Кличко повідомив, що розлучається з дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Про це мер столиці заявив в інтерв’ю виданню "Бабель", передають "Коментарі".

За його словами, ні для кого не секрет, що подружжя багато років живе у різних країнах та має різні інтереси.

"Це не таємниця, що ми багато років живемо не тільки в різних містах, але й в різних країнах. Багато років — різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це офіційно", — сказав Кличко.

Київській міський голова зазначив, що рішення про розлучення ухвалили спільно та зберегли гарні відносини.

"Діти навчаються, вони вже достатньо дорослі. Брат ― зрозуміло, чим займається, залучає допомогу. До речі, я йому запропонував систематизувати інформацію і зробити невеликий звіт. Усі здивуються, наскільки він ефективно у цій сфері працює. І не надто це афішуючи — бо таким був його вибір", — прокоментував Кличко питання про родину.

Мер Києва додав, що його матері зробили операцію і за тиждень вона повернеться до Києва. На питання, чи вільне серце Кличка, мер столиці відповів так: "Воно зайняте Києвом. Як тебе не любити, Києве мій?"

Додамо, що Віталій Кличко одружився з Наталією у 1997 році. В сім’ї Кличків виховують трьох вже дорослих дітей: синів Максима та Єгора-Деніела, а також дочку Єлизавету-Вікторію. Наталія Кличко багато років живе в Німеччині, в діти Кличків навчаються за кордоном.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

16 серпня 2022, 08:57

Все активы переведены на жену и детей.Боится за украденное.скоро и сам слиняет.

Алекс

16 серпня 2022, 08:27

Псина !!!

OBZ

15 серпня 2022, 11:11

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ============MU TREBUEM TOTAL''NOI IZOLIATSUI PUTINSKOI FASHUSTKOI ROSSII OT CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI.........===============MU TREBUEM OT VLASTEI 199 STRAN PREKRATIT'' POTREBLIAT'' LIUBUIU RASHUSTKUIU PRODUKTSUIU A TAKSHE POSTAVLIAT'' LIUBUIU PRODUKTSUIU V ROSSIIU ISTOCHAIUSHEI TERROR PUTKI IZNASILOVANIIA VRASHDU MASSOVUE UBIISTVA VOINU I CHUDOVISHNUE TERRITORIAL''NO=NATSUONALISTICHESKIE PRESTUPLENIIA.......====================MU TREBUEM POSTAVLIAT'' MAKSIMAL''NOE KOLICHESTVO NEOBXODIMUX VOORUSHENII GARANTIRUIUSHIX NASTUPLENIE VSY LIKVIDIRUIUSHIX =SUXOPUTNUI KORRIDOR= =LDNR= =PUTINSKII KRUM=.......ESLI NASTUPLENIIA VSY NET ZNACHIT POSTAVKI VOORUSHENII NEDOSTATOCHNUE===PUTLER ZADEISTVUET VSE TENEVUE RUCHAGI VLIIANIIA BLOKIRUIA MAKSIMAL''NOE NASUSHENIE UKRAINU VOORUSHENIIAMI.......PUTIN PREVRATIL SLAVIANSKII REGION V KONSLAGER'' APOFEOZNOI =PECH''IU= DLIA SSHUGANIIA TEL KOTOROGO MOSHET STAT'' ATOMNAIA ZAPOROSHSKAIA ELEKTROSTANTSUIA===OTSENITE KAKOI NIZKII KREMLEVSKII PUILO=MERZAVETS URODUET ZEMNUIU RAZUMNUIU SHUZN'' RADI ODNOGO===SBERESHENIIA PUTINSKOI NICHTOSHNOI SHUZNI TSEPLIAIUSHEISIA ZA PRESTUPNUIU GENOTSUDNUIU VLAST'' DO POSLEDNEI KRAINEI VOZMOSHNOSTI........==========MU TREBUEM OBSTRELIVAT'' EVROPEISKUIU CHAST'' ROSSII I VSIU BELORUSSIIU UNICHTOSHAIA VOENNUE I VSPOMOGATEL''NUE OB''EKTU.......KRUMSKII MOST DOLSHEN BUT'' UNICHTOSHEN.......VSE VOENNUE OB''EKTU V KRUMU DOLSHNU BUT'' UNICHTOSHENU.......VSE VOENNUE REAKTIVNUE ARTILLERIISKIE OB''EKTU V BELORUSSII DOLSHNU BUT'' UNICHTOSHENU......VSIA RASHUSTKAIA VOENSHUINA NAPRAVLIAIUSHAIASIA K UKRAINSKOI GRANITSE DOLSHNA UNICHTOSHAT''SIA.........==========DSHO BAIDEN ELIZABET TRASS===POMOGAITE POSHALUISTA UKRAINE OSNOVATEL''NO===VU OBLADAETE TAKIM SIL''NUM ORUSHUEM===OTLICHNUMI VOORUSHENIIAMI A UKRAINA DO SIX POR POXOSHA NA =IZBIVAEMUIU FORMATSUIU= NE IMEIUSHUIU RESURSOV CHTOBU DAT'' OTPOR VRAGU I ISGNAT'' RUSSKO=FASHUSTKIX OKKUPANTOV S UKRAINSKIX ZAKONNUX ZEMEL''.......PUTIN===ETO IDIOT SOZDAIUSHII IDIOTSKUIU SHUZN'' POETOMU PUSKAI ON===PUTIN DELAET CHTO ZAXOCHET===CHTO UGODNO===NIKTO NE DOLSHEN EGO===ETU KREMLEVSKUIU PUILO=PADAL'' BOIAT''SIA.......ESLI PUTIN ZADEISTVUET IADERNOE ORUSHUE ZNACHIT PROGRESSIVNOE CHELOVECHESTVO TOSHE ZADEISTVUET IADERNOE ORUSHUE.......A PO DRUGOMU CHTO===MU DOLSHNU SHDAT'' KOGDA PUTIN VTORGAIAS'' V GLUB'' UKRAINU BUDET NASILOVAT'' KASTRIROVAT'' I RASSTRELIVAT'' V UPOR V GOLOVU UKRAINTSEV===ETA PAGAN'' PUILO=SATANISTKAIA DOLSHNA BUT'' FIZICHESKI UNICHTOSHENA.........===========CHTOBU TEBIA PUILO=MERZOST'' RAZORVALO NA MELKIE CHASTI===PODOXNI NEMEDLENNO PUTLERO=SATANA....... Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/science-and-learning/11581-oformiti-ditinu-v-dityachiy-sadok-u-kievi---v-merii-sprostuvali-mifi.html © Comments.ua

Світлана

15 серпня 2022, 10:18

Прожити 25 років у шлюбі і зберегти гарні відносини між подружжям можуть не так вже і багато людей. Смисл розлучення? Для чого? Хоч би про дітей подумали - який приклад подружнього життя вони їм приводять... Явно не міцний шлюб. Ще б було зрозуміло якби вони всі ці роки жерлися, як часом буває. Віталій ще сто раз пожалкує за своє рішення. Адже Наталія гарна жінка і таких треба шанувати, а не шокувати розлученням. Бо в душі вона плаче. Хоч на людях може це не показувати. Який же ж ти мужчина, який же ж ти чоловік взагалі, Кличко, коли твоя кохана дружина в сльозах і глибокою раною на серці???

Киевлянин

15 серпня 2022, 09:43

АЛЕНЬ))))))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися