Кличко заявив, що отримував погрози з ОП зі згадками "німецького паспорта"

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що отримував погрози з Офісу Президента України

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що отримував погрози з Офісу Президента України після того, як підписано листа на підтримку бізнесмена Геннадія Корбана, позбавленого українського громадянства. Про це стало відомо з його інтерв'ю, яке він дав журналістам видання Бабель.

За його словами, після підпису листа він мав розмову з функціонером Банкової, який погрожував йому взятися за його "німецьке громадянство". Він зазначив, що він не має німецького паспорта чи американського, хоча він довгий час жив у Німеччині та США.

Нагадаємо, що в тому ж інтерв'ю Кличко повідомив, що розлучається з дружиною Наталією після 25 років шлюбу. За його словами, ні для кого не секрет, що подружжя багато років живе в різних країнах і має різні інтереси.

"Це не секрет, що ми багато років живемо не лише в різних містах, а й у різних країнах. Багато років - різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це офіційно", - сказав Кличко.

Київський міський голова зазначив, що рішення про розлучення ухвалили спільно та зберегли добрі стосунки.

"Діти вчаться, вони вже досить дорослі. Брат – зрозуміло, чим займається, приваблює допомогу. До речі, я запропонував йому систематизувати інформацію та зробити невеликий звіт. Усі здивуються, наскільки він ефективно працює у цій сфері. І не надто це афішуючи – тому що таким був його вибір", - прокоментував Кличко питання про сім'ю.

Читайте также