У Києві затримали "мінувальника" метро, йому загрожує 6 років в’язниці

Затриманий виявився раніше засудженим за вбивство та зберігання наркотиків

Правоохоронці затримали "мінувальника" станції метро "Нивки" у Києві. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Начальник слідчого відділу управління поліції в метрополітені Олексій Журавель розповів, що після оперативно-розшукових заходів, було встановлено особу псевдомінера. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 33-річний мешканець міста Чернігова, раніше судимий за вбивство та зберігання наркотиків. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі. 

Нагадаємо, 18 вересня на мосту Метро чоловік погрожував підірвати його та державні установи. На місце події оперативно виїхали керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби. Правоохоронці почали спеціальну поліцейську операцію - перекрили рух мостом, також був обмежений рух метрополітену від станції "Дніпро" до "Дарниці". 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у центрі столиці з’явиться сквер Павла Шеремета.
Джерело: https://www.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися