МАУ запускає рейси з Києва до Лондона

Старт рейсів з Києва до Лондона запланований на 2 жовтня

Ослаблення карантинних обмежень дозволяє авіакомпаніям відновлювати пасажирське сполучення. Так, український авіаперевізник МАУ заявив про запуск рейсів з Києва до Лондона з 2 жовтня. Рейси виконуватимуть тричі на тиждень. Про це повідомила пресслужба компанії.

Польоти з "Борисполя" до аеропорту "Хітроу" будуть виконувати по понеділках, середах і п'ятницях. Тривалість перельоту становитиме три з половиною години і буде коштувати від 1993 грн в одну сторону. При цьому, МАУ продовжить літати в лондонський аеропорт "Гатвік".

"Лондон - столиця Туманного Альбіону, побачити яку мріє кожен. Летіть з МАУ на батьківщину Шерлока Холмса, щоб своїми очима побачити Біг-бен, Темзу і червоні двоповерхові автобуси. Насолоджуйтесь природою численних парків і інстаграмним стріт-артом", - написали на сторінці компанії в Facebook.

Як повідомляв портал "Коментарі",   з 1 жовтня, коли для іноземців буде знято заборону в'їзду в Україну, авіакомпанія МАУ запустить нові міжнародні рейси. А в сезон зимової навігації, який стартує 25 жовтня, літаки компанії Air France літатимуть між Києвом і Парижем по четвергах, суботах і неділях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися