У Києві винайшли оригінальний спосіб покарання порушників комендантської години (Відео)

В українській столиці бійці територіальної оборони Збройних Сил України вигадали оригінальний спосіб покарання порушників режиму комендантської години

В українській столиці бійці територіальної оборони Збройних Сил України вигадали оригінальний спосіб покарання порушників режиму комендантської години. Про це стало відомо із повідомлень, опублікованих у соціальних мережах.

Відомо, що у Дніпровському районі Києва бійці тероборони змусили присідати двох молодих людей, які перебували на вулиці під час комендантської години.

Нагадаємо, що у Києві необхідно скоротити тривалість комендантської години. Про це йдеться у відповідній петиції, оприлюдненій на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Автор петиції Іван Мірошниченко доводить своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, рано припиняє свою роботу в Києві через комендантську годину.

"У зв'язку з тим, що припинення руху транспорту о 21:30 пояснюють комендантською годиною, що починається о 23:00, пропоную зменшити комендантську годину, а саме — щоб вона починалася з 1:00", — йдеться у петиції №10988.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися