Артур Палатний: "Українська команда" передала "кікімори", рації та медичні рюкзаки» для воїнів (ВІДЕО)

Спорядження відправили на передову

Волонтерський штаб "Українська команда" відправив на передову рації, прибори нічного бачення та інше спорядження для захисників, а також одяг та медичне обладнання. Про це повідомив керівник Волонтерського штабу Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.

"Передали рації, прибори нічного бачення, медичні рюкзаки, ремонтні комплекти та "кікімори" для бійців в/ч 7013 та в/ч 4103, які боронять країну в Сумській та Запорізькій областях. Тернопільська команда та Микола Люшняк передали воїнам 44-ї окремої артилерійської бригади імені Гетьмана Данила Апостола 90 комплектів літнього одягу, який допомогли придбати наші польські друзі. Для бійців "Азову" відправили медичне обладнання з Ванкувера, яке допомагала збирати українська громада Канади", - заявив Палатний.

Також "Українська команда" продовжує допомагати цивільним, які постраждали від війни.

"Команди Київської, Хмельницької та Вінницької областей разом зібрали та відправили у Центр соціально-психологічної реабілітації для жінок з дітьми у Фастівському районі 1 тонну продуктів харчування, засобів гігієни, іграшки та одяг. Тернопільська команда завантажувала гуманітарною допомогою бус легендарного канадського волонтера Джона Грема, який доставив цей вантаж мешканцям Дніпра та в інші гарячі точки", - повідомив керівник Волонтерського штабу.

Палатний також розповів про волонтерів "Української команди".

"До нас приєднуються люди різного віку, з різних країн. Такі, як Джон з Канади, який раніше працював у себе в пивоварні, а зараз їздить на власному бусі по українським містам і розвозить гуманітарну допомогу людям, що постраждали від війни. Навіть діти допомагають наближувати перемогу. Наймолодші волонтери "Української команди" - Марко Надкевич, Софійка Гудима та Даринка Слюсарчук з Тернополя. Впродовж літніх канікул вони продавали на вулиці виготовлені власноруч солодощі та прикраси з бісеру і назбирали майже 20 тисяч гривень! За їхні кошти було придбано, зокрема, бензопили для в/ч А1461", - наголосив Артур Палатний.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися