У Києві пройшов концерт на воді у "сталінському тунелі" (Фото)

В українській столиці на Жуковому острові пройшов концерт на воді у так званому "сталінському тунелі" — зібрані кошти з виступу направили на потреби Збройних Сил України

В українській столиці на Жуковому острові відбувся концерт на воді у так званому "сталінському тунелі" — зібрані кошти з виступу спрямували на потреби Збройних Сил України. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на каналі "Реальний Київ" у соціальних мережах.

Відомо, що в оригінальній виставі взяли участь бандурист Роман Гриньків та вокалістка Лариса Дедюх – організаторам вдалося зібрати 25 тисяч гривень на підтримку українських воїнів.

Нагадаємо, що депутат Київської міської ради Михайло Наконечний, який сьогодні служить у лавах Збройних Сил України, розповів про те, що сьогодні потрібно на фронті. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київради на своєму сайті.

За його словами, його підрозділ допомагає вивозити поранених бійців до військового шпиталю, одним із головних запитів військових є повнопривідні пікапи, оскільки для пересування в зоні бойових дій потрібні автомобілі, що проходять — асфальтованих доріг у районі фронту практично немає.

Читайте также