У ЗСУ прокоментували загрозу масованого ракетного удару з Білорусі на День Незалежності

Речник командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат прокоментував загрозу масованого ракетного удару з Білорусі на День Незалежності України

Речник командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат прокоментував загрозу масованого ракетного удару з Білорусі на День Незалежності України. Про це стало відомо з його виступу на брифінгу у медіацентрі Укрінформу.

За його словами, у Білорусі постійно спостерігаються переміщення військ та ракет типу Іскандер. Він зазначив, що це відбувається постійно, а загроза з Білорусі є завжди, оскільки росіяни використали її територію для обстрілу України з першого дня повномасштабного вторгнення.

Щодо Дня Незалежності, Ігнат заявив, що треба бути готовими до всього і стежити, оскільки противник використовує такі дати для "привітань".

Нагадаємо, що у Генеральному штабі Збройних Сил України прокоментували вибухи на аеродромі Зябрівка на території Гомельської області Білорусі. Про це повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу.

За його словами, у місцях розташування російських окупантів та військових баз Росії ніколи не буває безпечно.

"Це відомо всьому світу. І навіть вищі сили нам допомагають відновити справедливість. ЗСУ потрібна допомога всіх сил добра, і наших громадян, і країн-партнерів, і всіх небайдужих громадян Росії та Білорусі, які мешкають з Україною в серці", — заявив Громов. Ймовірно, натякаючи, що до вибухів на аеродромах могли бути причетні партизани.


Читайте также