У Києві пройде флешмоб на захист тварин

Фігуру, яку викладуть учасники флешмобу буде видно з висоти

Київські зоозахисники вирішили приєднатися до Всесвітнього дня тварин і вирішили провести особливий флешмоб. Взяти участь в ньому організатори запрошують усіх небайдужих киян, яким небайдужа доля земної фауни. Про таку ініціативу на своїй сторінці в Facebook написав екоактивісти Павло Вишебаба.

Так, за його інформацією результат флешмобу можна буде побачити з висоти пташиного польоту. На Майдані Незалежності всі бажаючі складуть лапку тварини, щоб продемонструвати єдність з усім тваринним світом і необхідність зупинити знущання над звірами: в цирках, дельфінаріях, хутрових фермах.

picture

Для участі в акції необхідно в цю неділю, 4 жовтня, прийти в масці о 12:00 на Майдан Незалежності і прислухатися до порад волонтерів. Для того, щоб легше було зберігати дистанцію з іншими учасниками заходу - на асфальті будуть позначки, де стоїть стати, щоб відстань була безпечним.

Як повідомляв портал "Коментарі",   в КМДА було прийнято рішення про заборону на надання послуг, в яких задіяні тварини . Зокрема, мова йде про фото- і відеозйомках, в яких беруть участь тварини в якості реквізиту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися