Росія може завдати масованого ракетного удару по Києву з Білорусі — експерт

Російські окупанти можуть завдати масованого ракетного удару по українській столиці з території Білорусі найближчим часом

Російські окупанти можуть завдати масованого ракетного удару по українській столиці з території Білорусі найближчим часом. Про це стало відомо з інтерв'ю військового експерта Дмитра Снєгірьова, яке він дав журналістам ТСН.

За його словами, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний неодноразово говорив про високу ймовірність ракетних ударів із Білорусі. Також він згадав заяву російського диктатора Володимира Путіна, який обіцяв передати самопроголошеному президентові Білорусі Олександру Лукашенку ракетні комплекси "Іскандер".

Він висловив думку, що Росія може розглядати завдання ударів по "центрах прийняття рішень" у Києві.

Нагадаємо, що з пікера командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат прокоментував загрозу масованого ракетного удару з Білорусі на День Незалежності України. Про це стало відомо з його виступу на брифінгу у медіацентрі Укрінформу.

За його словами, у Білорусі постійно спостерігаються переміщення військ та ракет типу Іскандер. Він зазначив, що це відбувається постійно, а загроза з Білорусі є завжди, оскільки росіяни використали її територію для обстрілу України з першого дня повномасштабного вторгнення.

Щодо Дня Незалежності, Ігнат заявив, що треба бути готовими до всього і стежити, оскільки противник використовує такі дати для "привітань".

Читайте также