Кличко: Росія не обмежиться півднем, вона хоче захопити всю Україну

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що росіяни не обмежаться захопленням півдня країни та Маріуполя, оскільки їхньою головною метою є окупація всієї країни

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що росіяни не обмежаться захопленням півдня країни та Маріуполя, оскільки їхньою головною метою є окупація всієї країни. Про це стало відомо із його інтерв'ю, яке він дав журналістам видання The Times of Israel.

За його словами, Україна захищає не лише свою країну, а й цінності Європи. Він зазначив, що росіяни заходять настільки далеко, наскільки їм дозволять. Кличко підкреслив, що найбільшою помилкою буде думати, що окупанти обмежаться Маріуполем та південною частиною України, оскільки у них є плани щодо захоплення всієї України.

Нагадаємо, що депутат Київської міської ради Олександр Погребиський, який воює у складі Збройних Сил України, заявив, що на День Незалежності російські окупанти можуть завдати великого удару по території країни. Про це стало відомо із інтерв'ю, яке він дав журналістам видання Вечірній Київ.

За його словами, 24 серпня є знаменною датою для України, українські військові знають, що цього дня противник може використати "найвіртуозніші та найжахливіші методи", які є в його арсеналі.

Він зазначив, що ЗСУ готуються до будь-яких сценаріїв, а тому не треба боятися ворога.

Читайте также