Мешканців Київщини попередили про потужний вибух

Названо час, коли може статися вибух

У Бориспільській міській раді попередили мешканців Київщини про потужний вибух та назвали проміжок часу, коли він може статися. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію мерії Борисполя.

"Увага! У проміжок часу, з 12:00 до 14:00, у місті та прилеглих селах буде чутно потужний вибух. Зберігаймо спокій. Працюють наші вибухотехніки", — йдеться в повідомленні Бориспільської міської ради.

Минулого тижня мешканців також тривожили звуки вибухів. Тоді шумно було в кількох районах регіону, зокрема у Броварському, Вишгородському та Бучанському. Це було пов’язано не тільки з військовими навчаннями, а й з плановим знищенням боєприпасів та розмінуванням.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував припущення ЗМІ та прогнози деяких військових експертів щодо масованих ракетних обстрілів Києва в День Державного прапору та День Незалежності України, які українці відзначатимуть 23 та 24 серпня. Такі прогнози роблять через те, що в Гомельській області Білорусі на території аеродрому "Зябрівка" росіяни накопичили значну кількість зенітно-ракетних комплексів С-300 та С-400 із десятками ракет.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що громадянин Росії Ігор Заботін, який понад сім років мешкає у Києві, намагався виїхати з України в Румунію, але у пункті пропуску на державному кордоні його завернули. Окрім того, киянину поставили в його паспорт РФ штамп про "руський воєнний корабль". Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Путіна через острах за Кримський міст погрожують бомбардувати Київ.

Читайте также