В центрі Києва затвердили нову схему руху транспорту (МАПА)

У столиці відтепер потрібно об’їжджати нову пішохідну зону

На капітально відремонтованій вулиці Івана Франка створили нову пішохідну зону та змінили організацію руху автомобільного транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

Столичні комунальники попередили водіїв, що після закінчення ремонту закрили проїзд для автотранспорту з вулиці Ярославів Вал на вулицю Івана Франка і в зворотному напрямку. На вулиці Івана Франка на ділянці від будинку №8-А до вулиці Ярославів Вал організували пішохідну зону. Вона розташована вздовж оновлених сходів.

Схеми об’їзду пішохідної зони наступні:

— вул. Ярославів Вал – вул. М. Лисенка – вул. Богдана Хмельницького (в обидва напрямки);

— вул. І. Франка – вул. В. Липинського – вул. Коцюбинського – вул. О. Гончара – вул. Ярославів Вал.

В комунальному підприємстві "Київпастранс" оприлюднили схему об’їзду пішохідної зони на вулиці Івана Франка і закликали водіїв не порушувати правила дорожнього руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві повністю завершили масштабний капітальний ремонт вулиці Івана Франка. Це перший капітальний ремонт вулиці Івана Франка у столиці з 1975 року. Як змінилася одна з центральних вулиць Києва — дивіться фото та читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва відновили курсування трамваїв з жилого масиву Троєщина до станції метро "Лісова". З 15 серпня трамваї №28 курсують за постійною схемою руху. Такі зміни внесли для поліпшення транспортного обслуговування киян. Окрім того, у Києві автобуси №21 з Троєщини курсують за новим маршрутом до станції метро "Почайна". 

Читайте також, що столичну владу просять перевірити технічний стан маршруток у Києві



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися