У Києві відкриють рух двома шляхопроводами

Термін експлуатації шляхопроводів після ремонту складе не менше 35 років, вважають в мерії Києва

У столиці відкриють оновлені шляхопроводи на перетині Богатирської та Оболонського проспекту та на перетині вулиці Богатирській і проспекту Степана Бандери. Рух відновлять вже з наступного тижня. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Ці об'єкти практично готові. Зараз там завершують встановлення огорожі. І налаштовують систему освітлення. Хочу відзначити, що нам довелося фактично заново зводити опорні конструкції цих шляхопроводів. Тому, побудувавши більш як 30 років тому, їх ні разу не ремонтували", - уточнив Кличко.

На об'єктах інфраструктури забетонували нові конструкції, оновили також гідроізоляційну систему, поклали кілька шарів асфальту. Підрядник гарантує на нього на 5 років. Віталій Кличко стверджує, що термін експлуатації конструкцій шляхопроводів буде мінімум 35 років.

Портал "Коментарі" раніше вже повідомляв, що стало відомо, як будуть виглядати вісім знакових місць столиці після реконструкції. Наприклад, на Контрактовій площі планують закрити існуючі виходи з метро і сформувати нові системи зупинок громадського транспорту та трамвайних колій. На місці закритих виходів хочуть зробити громадські вбиральні. Архітектори передбачили один вихід з метро Контрактова площа, але облаштувати його планують у вигляді пандуса з відкритим майданчиком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися