Київський бронетанковий завод достроково відремонтував дев'ять підбитих БТРів

Дев'ять підбитих бронетранспортерів знайшли нове життя на Київському бронетанковому заводі

Працівники Державного підприємства "Київський бронетанковий завод" не стали зволікати з виконанням держзамовлення. Підрозділ, який входить до складу "Укроборонпрому", достроково виконав оборонне замовлення на ремонт бронетранспортерів БТР-80. Як і припускав контракт, замовник отримав 9 бронетранспортерів, які пройшли капітальний ремонт на КБТЗ. Про це повідомили в "Укроборонпромі".

"Ми відновили боєздатність всіх систем і агрегатів бронетранспортерів, замінили несправні прилади і вузли, перевірили роботу озброєння - тепер ці БТР готові до виконання нових бойових завдань! Намагалися відновити машини якомога швидше, щоб вони потрапили в бойові частини ще до Дня Захисника", - повідомив директор Київського бронетанкового заводу Володимир Синявський.

Відзначається, що бронетранспортер БТР-80 - бойова колісна плаваюча машина, призначена для транспортування особового складу механізованого підрозділу і надання вогневої підтримки під час бою.

Як повідомляв портал "Коментарі", концерн "Укроборонпром" замовив 500 екземплярів журналу Forbes. Сума угоди склала 43 500 гривень. Така інформація опублікована на сайті системи державних закупівель Prozorro. Згідно   арифметиці, ціна одного примірника склала 87 гривень, в той час як роздрібна вартість на ринку - близько 150 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися