Національний рекорд: у Фастові показали найбільшу вишиту мапу України (ФОТО)

Надалі цю мапу планують реалізувати на аукціоні

У Фастові в Київській області Національний реєстр рекордів України зафіксував найбільшу мапу України з етновишивкою, зробленою власноруч. Як повідомляють "Коментарі", про це пише Київська обласна військова адмінстрація.

Авторка рекордної мапи - майстриня й волонтерка Ганна Максименко. Вона зі своїми помічниця вишила карту, “яка є уособленням цілісності та суверенності Української держави“.

Повідомляється, що в подальшому вишиту мапу хочуть продати на аукціоні, щоб купити машини швидкої допомоги.

“Наша українська земля має величезну кількість неймовірно талановитих людей. Особливо приємно, коли фастівчани прославляють своєю діяльністю своє місто та Київщину”, - повідомили в Київській ОВА.

Як писали раніше "Коментарі", Кличко доручив розібратися зі станом зливної системи у Києві. Мешканці Києва закликали столичну владу розробити та втілити проект з чистки та покращення зливних систем та створення нових ливнестоків. Чистки та покращення зливних систем, та створення нових дасть змогу киянам та гостям столиці безперешкодно користуватися дорогами та громадським транспортом навіть за умов сильних злив.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Києві на кілька годин приспустять головний державний прапор України: яка причина. У Києві 22 серпня на кілька годин планують приспустити головний державний прапор України, щоб замінити полотно. Полотно збираються замінити, відповідно до регламентних робіт. Уже опівдні 22 серпня прапор знову замайоріє над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися