У Генштабі закликали українців не ігнорувати повітряну тривогу

У Генеральному штабі Збройних Сил України закликали українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та ходити в укриття

У Генеральному штабі Збройних Сил України закликали українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та ходити в укриття. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Генштабу у соціальних мережах.

Військові закликали українців одразу йти в укриття під час сигналу повітряної тривоги.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що на цьому тижні Росія "може постаратися зробити щось особливо неприємне, щось особливо жорстоке".

"Ми повинні усвідомлювати, що цього тижня Росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але й будь-якого іншого тижня за ці півроку Росія робила те саме постійно - гидке і жорстоке" , - сказав він.

Нагадаємо, що Збройні Сили України готові до будь-якого розвитку подій через загрози масованих обстрілів на День Незалежності. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

За його словами, розглядаються всі можливі погрози та сценарії, Повітряні Сили охоронятимуть небо. Він зазначив, що ЗСУ контролюють ситуацію і адекватно реагуватимуть на всі загрози, які противник міг підготувати на 24 серпня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися