Росія може вдарити по урядовому кварталу в Києві найближчими днями - Держдеп

Державний департамент Сполучених Штатів Америки випустив попередження про зростання загрози російських ударів по урядових об'єктах та цивільній інфраструктурі найближчими днями

Державний департамент Сполучених Штатів Америки випустив попередження про зростання загрози російських ударів по урядових об'єктах та цивільній інфраструктурі найближчими днями.

Відомо, що американці мають інформацію про те, що росіяни нарощують зусилля для завдання ракетних ударів по згаданих об'єктах найближчими днями. Посольство США у Києві закликало американських громадян покинути Україну зараз, використовуючи приватний транспорт.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня Росія "може постаратися зробити щось особливо неприємне, щось особливо жорстоке".

"Ми повинні усвідомлювати, що цього тижня Росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але й будь-якого іншого тижня за ці півроку Росія робила те саме постійно - гидке і жорстоке" , - сказав він.

Нагадаємо, що Збройні Сили України готові до будь-якого розвитку подій через загрози масованих обстрілів на День Незалежності. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

За його словами, розглядаються всі можливі погрози та сценарії, Повітряні Сили охоронятимуть небо. Він зазначив, що ЗСУ контролюють ситуацію і адекватно реагуватимуть на всі загрози, які противник міг підготувати на 24 серпня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися