ППО збила ракету, яка летіла у бік Києва — голова ОВА

Сили протиповітряної оборони України збили ракету російських окупантів над територією Черкаської області, яка могла летіти у бік української столиці

Сили протиповітряної оборони України збили ракету російських окупантів над територією Черкаської області, яка могла летіти у бік української столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

З його слів, сили ППО під час повітряної тривоги збили ворожу ракету над регіоном. Він закликав мешканців не публікувати фото чи відео, щоб не провокувати повторні атаки по локаціях, а також бути у безпеці під час сигналу тривоги.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня Росія "може постаратися зробити щось особливо неприємне, щось особливо жорстоке".

"Ми повинні усвідомлювати, що цього тижня Росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але й будь-якого іншого тижня за ці півроку Росія робила те саме постійно - гидке і жорстоке" , - сказав він.

Нагадаємо, що Збройні Сили України готові до будь-якого розвитку подій через загрози масованих обстрілів на День Незалежності. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

За його словами, розглядаються всі можливі погрози та сценарії, Повітряні Сили охоронятимуть небо. Він зазначив, що ЗСУ контролюють ситуацію і адекватно реагуватимуть на всі загрози, які противник міг підготувати на 24 серпня.

Читайте также