На Київщині пролунав гучний вибух: тривоги не було (Фото)

На території Київської області пролунав гучний вибух, сигнал повітряної тривоги в регіоні не оголошено

На території Київської області пролунав гучний вибух, сигнал повітряної тривоги у регіоні не оголошено. Про це стало відомо з повідомлень, які публікуються в соціальних мережах з посиланням на дані місцевих жителів.

Після вибуху місцеві жителі побачили стовп диму, який здіймався у повітря, проте тривоги в області не було. За попередньою інформацією, йде порив ракети, яка не здетонувала після прильоту у районі Вишгороду вночі.

Нагадаємо, що цієї ночі під ракетні обстріли російських окупантів потрапив район Вишгороду. Про наслідки влучення ворожих ракет розповіли у Київській обласній військовій адміністрації та регіональній поліції.

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, близько третьої ночі в одній із громад Вишгородського району пролунало кілька вибухів. На місці обстрілу працювали екстрені служби.

"Вночі ворог завдав ракетного обстрілу по одній із громад Вишгородського району. Зафіксовано два прильоти. Жертв і поранених серед цивільних станів на ранок немає. Пожежі та руйнування житлових будівель або об'єктів інфраструктури відсутні. Обстеження атакованої території триває", - заявив Кулеба.

Глава Київської ОВА додав, що інші вибухи, які чули жителі Київського регіону, – це робота української протиповітряної оборони.

Читайте также