У Київраді підтримали скасування зупинки транспорту під час тривозі: подробиці

Транспортна комісія Київської міської ради підтримала петицію від скасування рішення про зупинення руху громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги

Транспортна комісія Київської міської ради підтримала петицію від скасування рішення щодо зупинення руху громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з публікації у спільноті "Пасажири Києва" у соціальних мережах.

Відомо, що члени комісії підтримали ініціативу щодо скасування заборон. Зазначається, що заборона не покращує безпеку та має безліч негативних соціальних та економічних наслідків.

Нагадаємо, що в українській столиці повністю зупинятимуть рух наземного громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що заборона поширюватиметься на наземний громадський транспорт, зокрема приватних перевізників. Транспорт зупинятиметься у безпечному місці відповідно до правил дорожнього руху.

Пасажири повинні будуть покинути салони та пройти до найближчого укриття. Відповідне рішення почне діяти з 1 серпня.

Мешканцям української столиці розповіли, чи потрібно платити за проїзд після зупинки руху наземного громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги.

Читайте также