У Києві екс-депутат Держдуми Росії організував акцію на підтримку перемоги України (Фото)

Колишній депутат російської держдуми Ілля Пономарьов, який проголосував проти анексії Криму у 2014 році, організував акцію на підтримку перемоги України біля колишньої будівлі посольства Росії у Києві

Колишній депутат російської держдуми Ілля Пономарьов, який проголосував проти анексії Криму у 2014 році, організував акцію на підтримку перемоги України біля колишньої будівлі посольства Росії у Києві. Про це повідомляє видання Укрінформ.

За його словами, подібні заходи мають на меті підтримку росіян, які виступають за перемогу України.

"Ні війні!" - це гасло на користь Путіна: у його інтересах зупинитися на тих позиціях, які він зайняв, і радіти черговому захопленому шматку України. Пономарьов.

Нагадаємо, що з кандального екс-викладача Національного педагогічного університету імені Драгоманова звинувачується в державній зраді, вона вербувала коригувальників вогню окупантів в українській столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, з лютого 2022 року Більченко, що знаходиться на території РФ, на замовлення російських кураторів створила і адмініструвала ряд груп у Telegram. У цих групах жінка вербувала українців, щоб отримати інформацію про розміщення та переміщення ЗСУ та бійців Територіальної оборони у Києві та Київській області.

За попередніми даними, Більченко завербувала понад 10 людей. З 24 лютого вони обходили певні ділянки у Києві та Київській області та фотографували місця дислокації та пересування українських військ. Ці дані передавали російським кураторам.

Читайте также