Арестович виступив на концерті Сердючки у метро Києва (Відео)

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович виступив на концерті до Дня Незалежності, який було проведено у київському метрополітені

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович виступив на концерті до Дня Незалежності, який було проведено у київському метрополітені. Про це стало відомо із сюжету, який транслювали українські канали.

Під час виступу Вєрки Сердючки Арестович вийшов на сцену та пожартував про "маму", яка виступає разом із Андрієм Данилком. Він сказав, що концерт у метро є історичною подією, яку запам'ятають як символ незламності українців.

Нагадаємо, що російські окупанти могли тричі взяти Київ на початку повномасштабного вторгнення в Україну. Про стратегічні та інші прорахунки у війні розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович.

За його словами, всю ту військову міць, яку окупанти зібрали на кордонах України перед вторгненням, треба було зосередити на ударі від Харкова та Криму на Запоріжжя.

"Ніякого Києва, жодних спроб захоплювати Херсон, переходити на правий берег. Завдати цього удару з метою оточити наше угруповання в зоні ООС. Тоді, якби це було вдало, а вони мали всі можливості для успіху при зосередженні сил та коштів, ми б втратили 50-60 тисяч особового складу вбитими та пораненими. Це була б катастрофа, це були б найбоєздатніші частини", — моделює ситуацію Арестович.

Якби російська армія вела наступ за схемою від Харкова та Криму на Запоріжжя, українська сторона зазнала б величезних втрат.

Читайте также