Зеленський присвоїв почесне звання полку з Київської області: подробиці

Президент України Володимир Зеленський присвоїв почесне звання поділу з Київської області - йдеться про 1129 зенітно-ракетний полк з Білої Церкви, який отримав звання "Білоцерківський"

Президент України Володимир Зеленський надав почесне звання поділу з Київської області — йдеться про 1129 зенітно-ракетний полк з Білої Церкви, який отримав звання "Білоцерківський". Про це стало відомо із відповідного указу глави держави.

Він ухвалив присвоїти 1129 зенітному ракетному полку Сухопутних військ Збройних Сил України почесне найменування "Білоцерківський" і надалі іменувати його - 1129 зенітний ракетний Білоцерківський полк Сухопутних військ Збройних Сил України.

Зазначається, що таке рішення було ухвалено президентом з метою відновлення історичних традицій національної армії з огляду на зразкове виконання покладених завдань при захисті територіальної цілісності та незалежності України.

Нагадаємо, що російський диктатор Володимир Путін напередодні повномасштабного вторгнення в Україну планував захопити столицю за три-чотири дні, а також змінити уряд, нейтралізувавши чи вбивши Президента Володимира Зеленського. Про це стало відомо із матеріалу газети The Washington Post.

За даними американської розвідки, росіяни мали наступати з півночі по обидва боки від Києва, одні сили мали рухатися від Чернігова, а інші — із заходу через Білорусь та Чорнобильську зону. Оточивши столицю, росіяни планували захопити місто за три-чотири дні.

Російський спецназ мав знайти та усунути Президента України Володимира Зеленського, за необхідності вбивши його. Після цього мав встановити маріонетковий уряд, підконтрольний Кремлю.

Читайте также