Під Києвом відновлюють єдиний на село зруйнований ракетами дитсадок (ВІДЕО)

Дошкільний навчальний заклад ремонтують за кошти благодійників

У селі Бишів в Бучанському районі Київської області відбудовують зруйнований внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів дитячий садок “Каштан”. Як тривають роботи розповіла директорка дошкільного навчального закладу Світлана Рибовська, передають "Коментарі".

За її словами, зараз у дитячому садку “Каштан” у Бишеві ремонтують одне з вцілілих після обстрілів приміщень.

"У нас в Бишеві дитячий садочок один, він має два приміщення. Одне приміщення зруйноване і взагалі не підлягає ремонту. Інше приміщення почали відновлювати", — прокоментувала директорка дитячого садку Світлана Рибовська.

В дошкільному навчальному закладі вже замінили вікна і двері. Зараз триває ремонт покрівлі. Дитячий садок “Каштан” у Бишеві відновлюють за кошти благодійників. Відео ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в очному режимі школярі вчитимуться тільки в тих навчальних закладах, де є облаштовані укриття, або де укриття в кроковій доступності. З 421 столичної школи 22 працюватимуть виключно онлайн, оскільки в них та поблизу немає укриттів. Решта 95% шкіл Києва працюватимуть у змішаному форматі навчання — як очному, так і онлайн. Навчатися очно у столиці планують 132 тисячі школярів. Загалом в приміщеннях укриттів столичних шкіл можна розмістити 145 тисяч осіб.

Нагадаємо, у Києві вирішили в новому навчальному році повністю відмовитись від викладання предметів російською мовою та не вивчати ані російську мову, ані російську літературу взагалі — ані як предмету, ані факультативно.

Читайте також, що захисні споруди в школах і дитсадках зникнуть з карти укриттів у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися