На Київщині тимчасово відключать світло та воду (АДРЕСИ)

Де та коли не буде електроенергії та водопостачання

У Бориспільському та Вишгородському районах Київської області тимчасово відключать електропостачання в кількох населених пунктах та воду. Про це попередили в ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" та в мерії Яготину, передають "Коментарі".

Планові відключення електроенергії відбудуться для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах. У вівторок, 30 серпня, бригади енергетиків будуть проводити ремонтні роботи в населених пунктах Бориспільської та Яготинської громад, а також у Вишгороді. У середу, 31 серпня, та четвер, 1 вересня, світла тимчасово не буде в населених пунктах лише Яготинської громади.

Відключення електроенергії на час ремонтних робіт відбудеться за такими адресами та графіком:

30 серпня з 09:00 по 18:00:

         Бориспіль: Київський Шлях, Котляревського, Сулими, Григора Тютюнника, Остапа Вишні, Ігоря Сікорського, Молодіжна, Багряного, Севастьяна, Василя Стуса, Гайдамацька, Весняна, Ювілейна, Купальська, Пантелеймона Куліша, Східна, Квітнева, Незалежна, Космонавтів, Виноградна, Світлична, Охріма Судомори, Северина Наливайка, Вишнева, Партизанів, Василя Швеця, Княжицька, Незалежності, Патріотів, Мальовнича, Урожайна, Гостинна, Набережна, Чорнобильська, Марії Примаченко, Прип’ятська, Бориспільська, Євгена Гребінки, Каштанова, Кленова, Райдужна, Михайла Максимовича, Максима Рильського, Завокзальна, Корольова, Щаслива; провулки Квітневий, Прип'ятський, Павла Тичини, Купальський, Весняний.

         Сеньківка: Шевченка, Західна, Ізмаїльська, Рильського, Третя, Четверта, П'ята, Лісова.

         Андріївка: Козацька, Артемівська, Молодіжна, Київська, Стадіонна, Польова, Мантачівська, провулок Стадіонний, Лугова, Київський.

         Артемівка: Сагайдачного, Київська.

30 серпня з 09:00 по 17:00:

Яготин: Лисенка, Олександра Кузнецова, Вокзальна, Богдана Хмельницького, 8 Березня, Пушкіна, Заводська, Черняховського.

Вишгород: Глібова, Ромашкова, ОЗЖМ "ГАЕС Межигір'я", Новопромислова, Спаська.

30 серпня з 11:00 по 19:00:

         Яготин: Зарічанська.

         Тужилів: Калитянська, Сонячна.

31 серпня з 09:00 по 17:00:

         Яготин: Сікорського Ігоря, Шевченка, Боженка, Аптечний, Розумовського, Озерний, Озерна, Гайдамацький, Мисливський, Танкістів, Незалежності.

         Черняхівка: Шевченка, Вокзальна, Крамаренка, Миру, Відділок Гречанівка, Молодіжна, Шкільна, Авіаційна, Польовий стан, Гагаріна, Заводська, Зарічна, Зої Космодем'янської, Польова, Садова, Першотравнева.

         Богданівка: Б. Хмельницького, Бондаренка, Коцюбинського, К. Білокур, Набережна, Польова, Луначарського.

         Коптевичівка: Богдана Хмельницького, Київська.

         Жоравка:  Шкільна, Першотравнева.

         Рокитне: Бранця.

1 вересня з 09:00 по 17:00:

Сотниківка: Шевченка, Гагаріна, Козацька, Ворошилова, Миру, Кооперативна, Голобородька.

Окрім цього, в Яготині через проведення профілактичних робіт тимчасово припинять централізоване водопостачання в усьому місті, крім мікрорайонів "Козловщина" та ПТФ. Води не буде 30 та 31 серпня з 08:00 до 17:00. В цей період комунальники будуть виконувати промивку водопровідних мереж, але без хлорування. Мешканців Яготина закликали на ці дні запастися водою, а також попередили про можливі перебої з водопостачанням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська кільцева електричка з 30 серпня змінила графік руху поїздів. Електрички курсуватимуть столицею зміненим графіком до 9 вересня. Такі зміни запровадили через ремонтні роботи з оновлення залізничних колій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися