У Києві заборонили будівництво під час повітряної тривоги - КМДА

В українській столиці заборонили будівельні роботи на майданчиках під час сигналу повітряної тривоги — відповідне рішення ухвалила рада оборони Києва

В українській столиці заборонили будівельні роботи на майданчиках під час сигналу повітряної тривоги – відповідне рішення ухвалила рада оборони Києва. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що всі роботи на будівельних майданчиках під час повітряної тривоги припинятимуться. Рішення почне діяти з 1 вересня.

У КМДА заявили, що будівельники повинні мати можливість перейти в укриття, також звуки робіт не напружуватимуть та лякатимуть місцевих мешканців під час тривоги.

Нагадаємо, що в українській столиці продовжать зупиняти рух громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги - відповідне рішення ухвалила рада оборони Києва. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рада оборони Києва розглянула петицію про відміну зупинки транспорту під час тривоги, але не скасувала свого рішення.

Комунальники отримали доручення обладнати зупинки інформацією про найближчі укриття.

Читайте также