На Київщині оголосили про масштабний ремонт ліній електропередач

Які роботи запланували виконати

На Київщині планують відремонтувати майже 700 кілометрів ліній електропередачі та оновити десятки об’єктів енергетичної інфраструктури. Про це розповіли у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Опалювальний сезон у Київській області планують розпочати вчасно — з 15 жовтня. До цього часу фахівці "Київських регіональних електромереж ДТЕК" відремонтують 690 кілометрів ліній електропередачі та технічно оновлять ще 80 енергооб’єктів.

Ремонтні роботи виконають, щоб підвищити надійність електропостачання мешканців, установ та підприємств Київської області в період підвищеного попиту на електроенергію. Бригади енергетиків вже виконали майже 550 ремонтів ліній електропередачі. Водночас тривають роботи з розчистки від зелених насаджень понад трьох тисяч кілометрів повітряних електричних ліній. Це знизить аварійність мереж, особливо в тих населених пунктах, де переважає приватна забудова. Під час ремонтних робіт на лініях електропередачі тимчасово вимикають світло.

Нагадаємо, на Подільському узвозі у Києві частково обмежили проїзд автотранспорту майже на два місяці через дорожні ремонтні роботи. З першого вересня на Подільському узвозі будуть оновлювати покриття у крайній правій смузі від вулиці Кирилівської до вулиці Овруцької (на підйом), а також ремонтуватимуть тротуари. Ремонтні роботи триватимуть до 20 жовтня. Рекомендовані маршрути об’їзду — дивіться за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах закрили проїзд через залізничний переїзд. Про обмеження в русі транспорту попередив Броварський міський голова Ігор Сапожко. Обмеження вводять через залізничний переїзд по вулиці Переяславський шлях у зв'язку з проведенням колійних робіт. Переїзд будуть перекривати для руху усіх видів автомобільного транспорту з восьмої ранку до п’ятої вечора протягом тижня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися