Синоптики повідомили, яку погоду очікувати в Києві 14 грудня

У Києві в суботу без опадів, температура повітря вночі +2, вдень +4

Погода в Україні у суботу, 14 грудня буде дощовою, зате теплою. Температура повітря у середньому становитиме +3 – +5 градусів. Про це повідомила на своїй сторінці Facebook синоптик Наталія Діденко.

Найтепліше буде у південних областях України. На решті території України очікуються опади у вигляді дощів. У Києві в суботу без опадів, температура повітря вночі +2, вдень +4. Також очікується сильний вітер.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", зима в Україні зменшиться на цілий місяць і стане теплішою. Завідувачка відділом прикладної метеорології та кліматології Українського науково-дослідного гідрометеоінституту Віра Балабух розповіла, що підвищення середньої температури за рік на 0,1 градуса подовжує тривалість теплого періоду на один день. Тобто, середня температура в Україні до кінця століття зросте на 3,2 градуси за рік, тривалість теплого періоду порівняно з сьогоднішнім може вирости на цілий місяць. Це означає, що за сто років зима в Україні скоротиться на 32 дні. До того ж вона буде менш суворою.

Повідомляється, теплий період в Україні збільшиться на 2-3 тижні. Клімат у Поліссі буде схожим на південний степ на початку століття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися