Під Києвом сотні людей протестували через незаконне відключення води (ВІДЕО)

Кілька багатоквартирних житлових будинків відрізали від водопостачання

На Софіївській Борщагівці місцеві мешканці перекрили вулицю у зв'язку із незаконним відключенням водопостачання. Відео акції протесту поширили у столичних Telegram-каналах, передають "Коментарі".

Мешканці десятків житлових будинків закликають владу втрутитись у ситуацію з водопостачанням — два дні немає ані гарячої, ані холодної води. Через це люди вийшли на протест. Протестують мешканці ЖК "Софіївський квартал" та "Львівський маєток".

Учасники мітингу заявили, що проблема пов’язана з каналізаційною насосною станцією (КНС), яка не перебуває на балансі в жодній організації. Саме через неї Товариство користувачів централізованими мережами (ТКЦМ) "Софіївка" постачає воду десяткам житлових комплексів у Софіївській Борщагівці. КНС відключили від електроенергії через борги, а через неможливість її роботи житлові будинки залишились без водопостачання. 

Портал "Коментарі" слідкує за ситуацією. Офіційної реакції влади поки що не було. Учасники акції протесту планують продовжити мітинг вранці, 2 вересня, після закінчення комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ссс

2 вересня 2022, 18:58

Василий, сказочный дол..йоб))

Тата

2 вересня 2022, 13:26

Василий, тобі першому треба скинути бомбу на голову за такі слова, кацапське б.....ло.

Василий

2 вересня 2022, 06:59

власть экспериментирует что еще такого нужно сделать людям, что-бы народ скинул Зеленского. Бомбы на голову не впечатляют...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися