У Києві пройдуть дві безкоштовні екскурсії: як їх можна відвідати

В українській столиці найближчими вихідними відбудуться дві безкоштовні екскурсії — учасникам запропонують два прогулянкові маршрути під назвою "Київ історичний" та "Київ незламний"

В українській столиці найближчими вихідними відбудуться дві безкоштовні екскурсії — учасникам запропонують два прогулянкові маршрути під назвою "Київ історичний" та "Київ незламний". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба КМДА.

Прогулянка містом "Київ незламний". Київ – столиця сильних та мужніх людей, які допомогли вистояти під час воєнних дій. Екскурсія, присвячена Дню Києва, це про історію Києва, який вистояв під час Другої Світової війни та сучасне повномасштабне вторгнення Росії на територію України, а також про його людей, які допомогли йому це зробити. Під час екскурсії, зокрема, можна буде розпочати об'єкти, які постраждали під час сучасної війни.

Маршрут: парк "Дорогожичі" – Бабин Яр – Дзеркальне поле – Менора – вул. Юрія Іллєнка – Лук'янівська площа – вул. Глибочицька.

Коли: 3 вересня (субота), 10:00 – 12:00. Початок і місце зустрічі: біля пам'ятника розстріляним дітям у Бабиному Яру, навпроти виходу зі ст. м. "Дорогожичі". Реєстрація за посиланням .

Прогулянка містом "Київ історичний". "Київ історичний", як завжди, це про історію стародавнього Києва, його пам'ятки, архітектуру, про історичний центр міста — Майдан Незалежності та Подоля, як історичне "серце" міста, а також про людей, які його формували, створювали та будували з давніх-давен часів і досі. Приєднуйтесь!

Маршрут: Софіївська площа – Андріївський узвіз – Контрактова площа – вул. Петра Сагайдачного – Поштова площа – фунікулер – Михайлівська площа. Коли: 4 вересня (неділя), 10:00 – 12:00. Початок та місце зустрічі: біля центрального входу Софіївського собору, вул. Володимирська, 24. Реєстрація за посиланням .

Читайте также