У Києві на Подолі унеможливили паркування біля трамваїв (Фото)

У Подільському районі української столиці унеможливили стихійне паркування автомобілів біля трамвайної зупинки — йдеться про зупинку біля станції київського метрополітену "Контрактова площа"

У Подільському районі української столиці унеможливили стихійне паркування автомобілів біля трамвайної зупинки — йдеться про зупинку біля станції київського метрополітену "Контрактова площа". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував активіст Олег Васильєв.

На зупинці встановили делініатори, які захищають місце прибуття трамваю. Раніше водії залишали автомобілі на дорозі, чим не давали габаритів для проїзду трамвая, через що виникали затримки руху громадського транспорту.

Нагадаємо, що в українській столиці продовжать зупиняти рух громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги - відповідне рішення ухвалила рада оборони Києва. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рада оборони Києва розглянула петицію про відміну зупинки транспорту під час тривоги, але не скасувала свого рішення.

Комунальники отримали доручення обладнати зупинки інформацією про найближчі укриття.

Читайте также