Трамваї на Троєщину тимчасово припинять рух: що відомо

Пасажирів попередили про обмеження

У Києві цими вихідними тимчасово змінять маршрути низки трамваїв. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

У суботу, 3 вересня, та у неділю, 4 вересня, в Києві заплановані ремонтні роботи на трамвайних коліях. Ремонтувати будуть ділянку на перетині вулиці Миропільської та проспекту Алішера Навої. На час ремонту трамваї №22-А, №28, №28-Д та №35 курсуватимуть за зміненими маршрутами.

З 11:00 та до 14:00 рух трамваїв на ділянці від проспекту Алішера Навої до вулиці Сержа Лифаря буде закрито. На цей час маршрути організують за наступною схемою руху:

·  трамваї №22-А та №35 — від станції метро "Лісова" до проспекту Алішера Навої;

·  трамвай №28 — на ділянках від станції метро "Лісова" до проспекту Алішера Навої та від вулиці Милославської до вулиці Сержа Лифаря;

· трамвай № 28-Д — на ділянках від станції метро "Позняки" до проспекту Алішера Навої та від вулиці Милославської до вулиці Сержа Лифаря.

У комунальному підприємстві "Київпастранс" перепросили за тимчасові незручності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до столичної влади звернулись з петицією щодо відновлення курсування трамваїв до станції метро "Лісова". Автор звернення до влади Києва нагадав, що трамваї №8 та №29 не курсують за своїми маршрутами вже майже рік

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва відновили курсування трамваїв з жилого масиву Троєщина до станції метро "Лісова". З 15 серпня трамваї №28 курсують за постійною схемою руху. Такі зміни внесли для поліпшення транспортного обслуговування киян. Окрім того, у Києві автобуси №21 з Троєщини курсують за новим маршрутом до станції метро "Почайна". 

Читайте також, що у Києві на зупинках громадського транспорту пропонують облаштувати укриття на час повітряної тривоги.

Дивіться фото, як у Києві змінилась після ремонту вулиця Івана Франка.

Читайте также