Опалювальний сезон у Броварах опинився під загрозою зриву

Про наявні проблеми відзвітували комунальники

У Броварах через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон опинився під загрозою зриву. Про це під час наради в мерії заявив директор комунального підприємства "Броваритепловодоенергія" Григорій Голубовський, передають "Коментарі".

За словами комунальника, з відкритих підвалів багатоповерхових будинків, які мають бути завжди відчинені на випадок повітряної тривоги, вкрали елементи запірної арматури на 200 тисяч гривень. Мова йде про масові крадіжки голівок кранів, виготовлених з кольорових металів, а без них запустити опалення неможливо.

"Відкриті підвали. Ми знаємо, що закривати їх неможливо. Майно спільне, всіх, не тільки наше, тому просив би, щоб люди теж за цим слідкували, бо вже більш ніж на 200 тисяч гривень скручено кранів. До опалювального сезону треба все це відновити для того, щоб заповнити системи", — заявив керівник КП "Броваритепловодоенергія" Григорій Голубовський.

Залишати підвали в Броварах без нагляду може бути небезпечним для початку опалювального сезону та протягом зими взагалі, наголосили комунальники.

Нагадаємо, в Броварах цього року прогнозують надважкий опалювальний сезон з перебоями в електропостачанні через підвищення навантажень та за відсутності гарячої води. Навесні російські окупанти обстріляли в Броварах одну з електростанцій. Відновити її роботу повністю поки що не вдалося. Подробиці про підготовку до опалювального сезону в Броварах дізнавайтесь в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на час опалювального сезону тарифи на теплопостачання для населення зростати не будуть. Президент України Володимир Зеленський ввів мораторій на підвищення комунальних тарифів на газ, опалення та гарячу воду. Заборона діятиме протягом воєнного стану та ще пів року після його завершення.

Читайте також, до яких "несподіванок" готуються у Києві під час опалювального сезону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися